Lid worden

Lid worden van de VGPME?..... Wees welkom !!

Ontvangt u een pensioen uitkering (in welke vorm dan ook) van PME ?

Vind u belangenbehartiging belangrijk ?

Wij nodigen u dan van harte uit om lid te worden van de Vereniging van Gepensioneerden bij PME (VGPME). Hoe meer leden, des te nadrukkelijker kunnen wij ons en dus ook uw geluid laten horen op plaatsen die er toe doen. Doe dan met ons mee !  

Ook partners van overleden leden die hun pensioen ontvingen van PME, kunnen lid van de VGPME worden of blijven. Voor de kosten hoeft u het beslist niet te laten. Voor slechts minimaal € 11,00 per jaar, hoger bedrag mag altijd, (tarief 2024) bent u al lid. Door gebruik te maken van de door ons aangedragen diverse ledenvoordelen, kunt u meer besparen dan dat de jaarcontributie bedraagt.

 

Hoe word ik persoonlijk lid ?

Lid worden kan op de volgende manieren:

1.    U heeft de mogelijkheid om uw gegevens online op de website van VGPME in te voeren. Wilt u dat, klik dan op: ONLINE registratie...

 (Als u voor deze keuze kiest dan is het noodzakelijk dat u over een e-mailadres beschikt.)

2.    Wilt u uw gegevens liever registreren door een aanmeldformulier in te vullen, klik dan op:  Aanmeldformulier   

Hoe verloopt de ONLINE registratie ?

1.    Nadat u op de link 'ONLINE registratie' heeft geklikt wordt op het beeldscherm het aanmeldscherm getoond. U wordt verzocht  het aanmeldscherm in te vullen. De verplichte velden herkent u door het * dat voor de tekst staat. Als u daarmee klaar bent, klikt u op het scherm op de button OPSLAAN.

2.    Onze ledenadministratie krijgt een melding via de e-mail en controleert uw gegevens op volledigheid.

3.    U krijgt na aanmelding, mede ter bevestiging, een welkomstbrief en het laatst verschenen ledenblad VGPME nieuws via de e-mail.

4.    Uw gegevens worden door onze ledenadministratie 'met een druk op de knop' aan ons ledenbestand toegevoegd.

5.    Vanaf nu kunt u, indien u dat wenst, uw eigen gegevens inzien en wijzigen. U kunt inloggen met gebruikersnaam en wachtwoord dat u heeft ingevoerd bij de online registratie. 

 

Hoe verloopt de AANMELDFORMULIER registratie ?

1.    Nadat u op de link 'aanmeldformulier' heeft geklikt, wordt op uw beeldscherm het aanmeldformulier getoond. Het is nu bedoeling dat u dit formulier print, uw gegevens daarop invult en het formulier na ondertekening naar onze ledenadministratie stuurt. Het adres staat vermeld op het aanmeldformulier. Vergeet niet de enveloppe voldoende te frankeren.

2.    Na ontvangst controleert onze ledenadministratie uw gegevens op volledigheid en juistheid.

3.    Uw gegevens worden door onze ledenadministratie overgenomen van uw aanmeldformulier en aan ons ledenbestand toegevoegd.

4.    Ter verwelkoming ontvangt u, mede ter bevestiging, via de post een welkomstbrief en het laatst verschenen ledenblad VGPME Nieuws. Indien u een e-mailadres heeft vermeld, ontvangt u dit per e-mail.

5.    Na ontvangst kunt u, indien u dat wenst, uw eigen gegevens inzien en wijzigen. Wel is het noodzakelijk dat u eenmalig een account aanmaakt om te kunnen inloggen. Klik op de menufunctie:' In- / uitloggen', klik nu op de onderste regel van het invoerscherm: 'nog geen account' en volg de instructies.

 

Contributie.

In het 1ste kwartaal van ieder kalenderjaar wordt de jaarcontributie geïncasseerd. Voor nieuwe leden hanteert de vereniging de regel dat over het jaar van aanmelding geen jaarcontributie zal worden geïncasseerd.

De meest efficiënte wijze van betaling is om gebruik te maken van de automatische incasso, maar als u toch uw contributie zelf wilt overmaken kan dit onder vermelding van uw lidnummer en contributiejaar op NL89INGB0000260027 tnv Vereniging van Gepensioneerden bij PME.

 

Afhandeling van vragen, opmerkingen of problemen.

Mocht u tegen problemen aanlopen of als u vragen heeft dan verzoeken wij u contact op te nemen met onze ledenadministratie:

Dhr. G.B. (Bennie) Stroot.  

Telefoon:         (31) 74 - 277 52 20

E-mailadres:   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Wervingsfolder.

Wilt u nadere informatie op de wervingsfolder inzien, klik dan op   Wervingsfolder

 

Overigens is het ook mogelijk om de VGPME wervingsfolder thuis te printen. De wervingsfolder is ook te gebruiken om andere PME gepensioneerden in uw omgeving attent te maken op de VGPME en aan te moedigen ook lid te worden.